CBD olja för hundar

Vilken nytta ger CBD olja till hundar?

CBD-olja verkar på det endocannabinoida systemet och hjälper till att upprätthålla en komplex balans mellan olika biologiska funktioner. Dess allmänna effekt är lugnande, stress avlastande och ångestdämpande samt har en positiv verkan för ledvärk och hudproblem. Viss erfarenhet har visat att CBD-olja har använts med stor framgång hos hundar för behandling av epileptiska anfall och som ett komplement till behandling av cancer. Det gjorde det även lättare att behandla hundar som behandlas efter något trauma eller på grund av en skada.

CBD-olja kan också ges till friska hundar

Om du är hundägare vet du att du kan behöva instruera din annars väldigt mottagliga valp på en plats där det finns ovanlig, rastlös, rädsla som orsakar stimuli. Vare sig det är en fullsatt händelse, en park full av hundar, en bil eller något annat som orsakar rädsla eller stress hos din hund. Det är aldrig en lätt uppgift att hantera men ibland är dessa situationer tyvärr oundvikliga.

CBD-olja kommer att minska aggressiva, överaktiva, nervösa beteenden och säkert kommer inte bara vi utan också vårt husdjur att må mycket bättre.

Vissa hundägare har märkt av en stor framgång med användningen av CBD-olja hos hundar även vissa veterinärer förespråkar användningen av oljan. Veterinär Dokumentation och en hel del empiriska bevis handlar om hur de kunde visa positiva resultat.

Många berättar för oss hur svår den första perioden är i hundskolor, vilket sliter mycket på både hunden och ägaren. CBD-olja för hundar kan också användas för att komplettera och behandla inlärningsprocessen, eftersom det inte är ett läkemedel utan ett mycket effektivt kosttillskott med en medicinsk effekt. 

Förorsakar CBD-olja berusning?

Som ett cannabis derivat uppstår denna fråga med all  rätt. Men det finns ingen anledning till oro, CBD-olja innehåller inte den aktiva ingrediensen THC som gör sig skyldig till berusning, endast CBD extraheras från växten och löses i olika oljor. Det orsakar inte förgiftning eller medvetenhet förändring, det hjälper bara till att lindra symtomen på negativt beteende och vissa sjukdomar och skador.

Medicinsk hampaolja och cannabisolja är redan ett lagligt läkemedel som kommer att bli mer och mer populärt i allmänhetens medvetande som en CBD-olja. CBD-olja kan ges till våra husdjur med ett gott samvete för både människor och djur.

I samarbete med Usa Medical Sverige

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #CBD

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.