Bilstol för hund – alla hundar gillar inte att åka i hundbur

Foto: Dashing Dogs

När man åker bil med hunden så är det lag på att hunden ska sitta fastspänd vid färd. Alla hundar gillar inte att sitta i bur, en del hundar föredrar att sitta fastspänd i bilbälte.

Dashing Dogs fina bilstolar till hund är mycket populära till de mindre hundarna då de även kommer upp en bit i dem och får en bättre överblick över det som finns utanför. Vid färd spänner man fast bilbädden i bältet och hundens sele i de fastsydda remmarna.

De flesta av bilstolarna hos Dashing Dogs har även matchande sele till hunden som man kan köpa till. Denna hundbädd fäster du med bilbältet så att stolen är väl förankrad i bilsätet. Dessutom finns en rem som du kan fästa runt bilsätet som ytterligare en säkerhet. I hundbädden sitter det fast  2 st koppel för att fästa i hundens sele.

Tyget på bädden är praktiskt och lätt att rengöra då det är avvisande mot smuts, damm och vatten.
Hundbädden är lite som 2-1 eftersom man även kan använda den som bädd hemma, eller när man åker bort till vänner. Tryggt för hunden med en hundbädd som de känner sig trygga i som även kan bli en trygg plats i bilen. Dessutom kommer hunden upp en bit från bilsätet och får bättre sikt under färd.
Maxvikt på hunden är 15 kg på den dubbla hundbilstolen och 10 kg på den enkla.

Foto: Dashing Dogs
I samarbete med Dashing Dogs 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #tullverket #dashingdogs #hundbilstol #bilstol_hund #bilstol

Husdjur
Husdjur

Dela det här:

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Bilstol för hund – alla hundar gillar inte att åka i hundbur

  1. Pingback: Så åker hunden säkert i bilen – se video vad händer med hunden vid inbromsning

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.