Sveriges sötaste hund har gått ur tiden

Pomeranian hunden Indy också kallad Sveriges sötaste hund, har gått ur tiden. Indy blev känd i Sverige efter en artikel i Aftonbladet år 2012 och många följde dagligen med Indys äventyr på bloggen Sveriges gulligaste hundar.

Indy var en mycket folkkär hund och var inbjuden på flera event, bland annat mycket känd på Tjolöholms slott där han visades upp flera år i rad på slottets Skördefest. Indy var också inbjuden till en fotografering inne på slottet och bilderna har visats i många sammanhang där Tjolöholm har marknadsförts.

Indy på Tjolöholms slott

Indy var också inbjuden då Royal Canin släppte ett av sina populära hundfoder, där Indy bland annat fick tassmassage och träffa en hel del kändisar på ett hotell i Göteborg.

Indy hette egentligen Black Orange’s Wild Card och föddes hos Kennel Black Orange’s i en kull med två valpar. Indy ställdes ut framgångsrikt och blev Champion redan som just fyllda 2 år. Indy var en av Sveriges vinstrikaste Pomeranians år 2010. Indy blev pappa till många valpar, och de sista åren levde Indy ett lyckligt liv i Norge i det bästa hem man kan tänka sig.

Indy lever vidare i de flesta av Kennel Black Orange’s Pomeranians som finns idag.

Indy mötte även hunden Boo, om inte IRL så nästan, i varje fall trodde Indy att det var en riktig rival han mötte i trädgården.

Lite skeptisk till denna nallebjörn som satt helt still. Vad är det egentligen, en hund eller vad undrade Indy?

Skärmdump från Aftonbladet år 2012

Du fattas oss Indy – Sveriges gulligaste hund! R.I.P

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.