Charlotte Perelli har skaffat hund – Gissa vilken ras?

Charlotte Perelli har blivit med hund, liksom många andra har Charlotte skaffat sig hund under pandemin. Rasen Pomeranian är väldigt populär och har blivit extremt efterfrågad under coronapandemin. Nu har även Charlotte Perelli en Pomeranian.

Charlotte har skaffat en liten hund, artisten säger till media att köpet var helt oförberett.

– Det var verkligen inte planerat. Anders har en kollega som ringde och sa att de hade köpt hund, men hans fru var så allergisk. ”Det bara piper och tjuter om min hustru. Vet du någon som är intresserad av att ta över valpen?” frågade han. När Anders undrade vad det var för ras visade det sig vara en pomeranian, säger hon till Hälsoliv och fortsätter:

– Kollegan skickade en bild på hunden. Då var det kört. Mina stora killar har önskat sig den hundrasen sedan de var tre, fyra år. Jag kände att det var ett ”sign”, ett tecken. Det var meningen och inget vi kunde säga nej till. Klockan 17 ringde kollegan. Klockan 19 var vi hundägare. Då kom de och lämnade honom, skriver tidningen Nöjeslivet.

kvalitetpomeranian.jpg

Utseendet på Pomeranian hundar varierar stort – vill du köpa en renrasig Pomeranian skall du kolla hur båda föräldrarna ser ut, tänk på att du kommer att få en mix av dem.

Kolla alltid på SKK då du vill köpa en renrasig Pomeranian – även Pomeranian hundar registrerade hos Svenska kennelklubben varierar stort i utseende. Då du bestämt dig för vilket utseende du vill ha på din Pomeranian skall du leta efter en uppfödare som har just den typen av Pomeranian och be att få träffa eller se bilder på både mamma och pappa till valpen.

Läs om Pomeranian Månadens Ras / Rasspecial i tidningen Härliga Hund på pdf fil HÄR HärligaHund_Rasspecial_PomeranianLadda ner

Charlotte Perellis Pomeranian hund Mozart har ett eget instagramkonto som hon gärna vill att ni börjar följa. Att klippa en Pomeranian kort är många som gör medan uppfödare helst ser att hunden får ha sin päls då den skyddar mot både värma och köld.

Om man klipper en Pomeranian alldeles för kort så kan det resultera i att pälsen slutar växa och vill de sig illa så skapar man Alopecia X till hunden. What is Post Clipping Alopecia?

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.