Aggressiv hund bet ihjäl hundvalp inför ett ensamt barn

Foto: pixabay

Lösspringande hund tog sig in i en villa i lördags och bet ihjäl familjens hundvalp inför ögonen på en pojke i 10 års åldern, som vid tidpunkten var ensam hemma.

Familjen i Mörlunda, i Hultsfred, är i chock efter lördagens händelse där familjens hundvalp blev ihjälbiten i hemmet.

Familjens son som är i 10 års ålder hade fått hundvalpen för mindre än ett halv år sedan och var vid tidpunkten ensam hemma med valpen. Då valpen i lördags började skälla mot ytterdörren öppnade pojken dörren och in stormade en stor hund som gick till attack och bet ihjäl den lilla valpen.

Pojken lyckades ropa på hjälp och grannarna ringde efter föräldrarna. Man lyckades fånga in den attackerande hunden och familjen kräver nu att hunden avlivas.

Hundvalpen fördes till veterinär i Kalmar men var redan död då de anlände till kliniken. Familjen är i chock och pojken sörjer sin älskade hundvalp samtidigt som han har svårt att glömma de skräckfyllda scener han såg då valpen bets ihjäl.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #hundensdag

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.