Hundar hittades utmärglade i burar på bilflak

Foto: pixabay

Ny hundhärva upptäckt i Norrbotten. 17 hundar både magra och smutsiga bodde i burar på ett bilflak hos en person som tillfälligt vistades i Norrbotten. Hundarna är nu omhändertagna och placerade på pensionat i väntan på att förvaltningsrätten ska avgöra försäljningen till nya ägare, skriver TV4.se.

De tidigare omhändertagna hundarna väntar fortfarande på sitt öde

De 35 hundar, både vuxna och valpar som tidigare lämnades ute i -29 grader i Norrbotten och som omhändertogs av Länsstyrelsen bor fortfarande på pensionat i väntan på försäljning eller omplacering. Kostnaderna är uppe i över 250 000 kronor som hundägarna som lämnade hundarna, kommer att få betala.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #kennelhosta #veterinär #mydog

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.