Byte av hundfoder kan påverka rinnande ögon hos hund

Rinner din hunds ögon? Då kan det bero på att hunden äter ett foder som den inte tål, byte av hundfoder kan påverka dins hunds rinnande ögon.

Bilderna ovan visar vår Pomeranianhane, han är 8 år och har alltid haft rinnande ögon, vi har tidigare provat med olika ögondroppar och ögonvatten och ögonputs utan synligt resultat. Vi fick tips om att prova byta foder, i december slutade vi med alla ögonprodukter och bytte hundfoder till Specific small breed puppy.

Bild nummer två är tagen 6 veckor efter att vi hade bytt fodret och ögonen hade för första gången slutat rinna och ser fantastiska ut, helt utan ögonprodukter. Tänk på att byte av foder bör ske under en övergångsperiod av 2 veckor för att undvika magproblem hos hunden.

Vi tipsade om detta på instagram och har redan fått positiv respons av andra Pomeranianägare som också har bytt foder till Specific small breed puppy med exakt samma resultat. Torra och fina ögon.

Många undrade över om de verkligen kan ge ett valpfoder till en vuxen Pomeranian, svaret är ja men se upp så att du inte ger för mycket foder så att hunden blir fet.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundfoder

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.