B&B Ekologisk Päls och Hudvårdsserie

Ekologiska päls och hudvårdsprodukter som tagit Danmark med storm intar nu den svenska marknaden.

En serie av päls och hudvårdsprodukter som tar ansvar för både dig och hunden.

B&Bs Päls och Hudvårdsserie är framtagen av hundfrisörer som saknade produkter som var milda för både dem själva och hundarna, men ändå uppfyller de höga krav som en hundfrisör ställer på produkterna man dagligen arbetar med. Resultatet blev B&B päls och hudvårdsserie. Läs mer om B&B päls och hudvårdsserie här

Det som gör produkterna unika och gör att den skiljer sig från andra produkter på marknaden är att de är gjorda på naturliga ekologiska oljor, fria från parabener, silikoner, konstgjorda färgämnen och parfymer, samt att den inte innehåller några skadliga E-ämnen. Trots detta (eller tack vare detta?) så har du en produkt som lämnar en päls i absolut världsklass.

Produkterna används idag av både professionella hundfrisörer, framgångsrika utställare och privatpersoner i Danmark, stora delar av Tyskland, Färöarna, Norge och Finland.

Vi på 4bens Rehab sätter alltid hundens välmående i fokus, så när vi kom i kontakt med B&Bs Päls och Hudvårdsserie som både tar ansvar för människan och hunden och samtidigt erbjuder högkvalitativa produkter, så kändes det självklart att vi skulle vara med och lansera serien i Sverige.

Vi har fått helt fantastisk respons, bland annat från hundfrisörer som efter att ha provat serien, bytt ut hela sitt sortiment av pälsvårdsprodukter till att bara använda sig av B&Bs produkter. Sortimentet är väldigt brett, det finns en produkt för varje tillfälle och varje pälstyp.

Serien är även väldigt omtyckt av utställare som tycker att det känns bra i kropp och själ att använda sig av produkter som är skonsamma mot människa och djur, samtidigt med att de skapar en utställningspäls i vinnarklass. Många utställningshundar tvättas väldigt ofta, vilket gör att produktexponeringen blir mer påtaglig för både oss och hundarna, vilket gör att valet av produkter har ännu större betydelse.

Vi tror att anledningen till att produkterna är så omtyckta beror på att det är ett genomtänkt och ansvarsfullt val. Det ligger rätt i tiden. Vi har ett ansvar gentemot djuren som vi äger eller djuren som vi jobbar med, de kan inte göra egna val, vi måste välja åt dom och vi måste välja rätt. Produkterna håller även väldigt hög klass, de lämnar en päls i absolut toppskick, vilket innebär att vi inte måste välja ansvarsfullt på bekostnad av resultatet. De här produkterna har helt enkelt allt.

Vi är väldigt stolta över att vara med i den här utvecklingen som är en del av framtidens pälsvård. Vi blir mer och mer medvetna, djurvälfärden och djuromsorgen utvecklas ständigt, vi tar ansvar för både djur och natur, det här är ett fantastiskt alternativ för den moderna päls och hudvården.

För dig som hundägare, uppfödare eller hundfrisör, du hittar B&B Päls och Hudvårdsserie här: Webbutik – 4bensRehab

Har du butik och vill du bli återförsäljare är du välkommen att kontakta Ronja Oldin, Pälsvårdskonsulent, 4bens Rehab, Tel. +46 (0)767762628 eller ronja@4bensrehab.se eller Tel. +46 (0)767761101, bbpalsochhudvard@4bensrehab.se

I samarbete med 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundvalp #hundblogg #jagstannarhemma #värmeslag #vätskeersättning

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.