Öppet Hus hos Hundstallet i Alingsås

Skriv upp datumet 3 september i kalendern! Det är nämligen då som Hundstallet kommer hålla den stora invigningen och första Öppna Hus i Alingsås! Ni kommer kunna få träffa deras nya personal, titta på de fina nya lokalerna, köpa profilprodukter och ställa frågor om Hundstallet. Och självklart kommer ni kunna få träffa några av hundarna!

Mer information om eventet kommer publiceras på Hundstallets hemsida och på sociala medier så håll utkik!

Foto: HUndstallet

HUNDSTALLET TIPSAR

Visste du att Hundstallet har en tidning som kommer ut 4 gånger/år? Tidningen är fylld med reportage, information om Hundstallets verksamhet, tips och trix och underbara hälsningar och berättelser från gamla hundstallshundar och deras familjer.  Nästa nummer kommer ut i mitten av september och i detta nummer kommer vi fokusera på vårt nya hundstall. Missa inte chansen till spännande läsning om Hundstallet Alingsås, resan och hur det faktiskt ser ut, intervju med vår nya stallchef och mycket mer. Vill du också få hem tidningen till din brevlåda? Bli då medlem eller månadsgivare hos Hundstallet senast den 25 augusti för att få årets spännande höstnummer. 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundvalp #hundblogg #hundstallet

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.