Länsstyrelsen har en mindre renrasig hund till salu

Foto. Länsstyrelsen

Just nu letar Länsstyrelsen hem till en Tysk spets.

En hund av mindre ras som blivit omhändertagen av Länsstyrelsen är nu till salu.

Hunden är sju år och av rasen tysk spets. Han är social och energisk som tycker om att få vara med, skäller gärna och tycker om längre promenader. Hunden är inte registrerad hos Svenska kennelklubben.

Då han har tendens till att reta upp andra hundar passar han bäst som ensamhund eller tillsammans med en tik av mindre ras.

Länsstyrelsens veterinärbesiktning av hunden visar att han behöver gå ner i vikt. Samt är i behov av munhåleåtgärd och kan eventuellt behöva dra ut två tänder. Vid besiktningen visade han på ryggsmärta och fick smärtlindring i 10 dagar. Under uppstallningstiden har han inte uppvisat några fler besvär med ryggen.

Länsstyrelsen söker nu nytt hem åt denna hund. Då hunden har mycket energi är det en fördel om du som hundägare är aktiv och tycker om att gå längre promenader. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenheter av att ha hund.

Pris: 3000 kr

Källa. Länsstyrelsen

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #kennelhosta #hundtillsalu

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.