Arken Zoo slår upp dörrarna till sin nionde öppning för året

Foto: Arken Zoo

Efter öppningarna i Västervik och Orminge i oktober så är det nu dags för Arken Zoo att slå upp portarna i Sickla den 5 november. Arken Zoo har öppnat 8 butiker under året och nu förstärker man nätverket med ytterligare en nyöppning i Sickla.

Arken Zoo, Sveriges största kedja inom allt för husdjur, öppnar den 5 november ytterligare en butik i Stockholms kommun. Kedjan har öppnat 8 nya butiker hittills under 2022 och näst på tur står Sickla där man slår upp portarna på Siroccogatan 10 och tar över från tidigare zoo-butik Simbi. Butiken byggs om för att öppna med Arken Zoos nyaste koncept för allt som din katt, hund eller smådjur kan behöva med en trevlig atmosfär och service i toppklass. Förutom butiksdelen så kommer det även att finnas ett nytt trim samt erbjudas drop-in kloklipp som en del i Arken Zoos koncept med att erbjuda husdjurshubbar med allt-i-ett för ditt husdjur.

– Vi är glada för att kunna fortsätta att erbjuda husdjursägare en djurbutik i Sickla. Med en etablering i Sickla ser vi möjligheter att skapa ett nytt lokalt kunderbjudande med både trim och kloklipp i anslutning till butiksdelen. Vår personal ser fram emot att välkomna alla kunder och erbjuda sin kunskap och expertis för att hjälpa husdjursägare på bästa sätt, säger Maria Holm, Regionchef på Arken Zoo.

Butikerna utgör en viktig del av Arken Zoos affärsmodell där kunnig butikspersonal kan ge djurägare möjlighet att på plats utforska produkter, få pålitliga expertråd och tillgång till olika typer av servicetjänster. Arken Zoo erbjuder också shopping via arkenzoo.se där kunderna både kan få leverans hem eller till närmaste butik. Genom ”Order-in-Store” så kan personalen hjälpa kunderna att få tillgång till hela sortimentet från e-handeln även i den lokala butiken.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundfoder #vetzoo #hundmode

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.