En man i koma får besök av sin älskade hund – sek senare öppnar han ögonen och får läkarna att häpna

Banden mellan hundar och människor kan vara starkare än banden mellan människor. En riktig solskenshistoria från verkligheten är då hunden Teddy fick komma till sjukhuset och hälsa på en man som låg i koma.

Mannen hade haft cancer och senare insjuknat i lunginflammation, mannen försattes i koma och skulle väckas om en vecka. Mannes fru var utom sig av oro och ville ta med sig hunden för att hälsa på husse.

Sjukhuset gav med sig på den punkten och då hunden Teddy kom in i rummet rusade han fram till husse och slickade honom i ansiktet och skällde glatt. Det som hände sekunder senare fick både läkare och sjuksköterskor att häpna, tre dagar innan den planerade uppvaknandet ur koman slog mannen upp sina ögon och var både pigg och glad och hälsade glatt på hunden.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #england #vikingarna #hundattacker #trygghund

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.