Hundarna rymde – ägaren åtalas

Omkring jul ifjol hittades två lösspringande hundar som visades tillhöra en 62-årig kvinna som bodde på en ort i Ljungby kommun, nästan 1 mil ifrån var hundarna påträffades.

Kvinnan har tidigare dömts för att hon inte haft kontroll över sina hundar och som enligt Länsstyrelsen har sprungit lösa vid flera tillfällen. Hundarna har tidigare varit lösa under en längre period och jagat vilt, sprungit ut i trafiken så att bilister har fått väja för hundarna och hundarna har även gått på människor. Kvinnan åtalas igen för att ha brutit mot lagen om tillsyn över hundar och katter, skriver Sveriges radio.

  DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

  #hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

  Husdjur
  Husdjur
  Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

  Lämna ett svar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.