BLACK BALANCE FÖR HUNDAR – FÖR MAGENS OCH TARMENS VÄLMÅENDE

Ett nytt kosttillskott – Black Balance For Dogs innehåller nyttiga fibrer som stöttar matsmältningen och främjar en god balans i hundens mage och tarm.

Precis som människor har djur ett ökande problem med tarm- och magproblem. Både prebiotika och probiotika är viktiga för tarmens funktion, och Black Balance är en mycket potent prebiotika som främjar vitaliteten hos nyttiga mikrober.

Black Balance har utvecklats för djurtarmens välbefinnande för att balansera tarmmikrobiomet så nära dess naturliga tillstånd som möjligt. Produkten har utvecklats med björkchaga och träextrakt.

Hundens kropp måste i dagsläget bryta ner och avlägsna kemikalier, bekämpningsmedel, genmanipulerade organismer, tungmetaller och gifter mer än någonsin. Det samma gäller oss människor.

Det är här som Black Balance For Dogs kommer in i bilden. Black Balance för hundar, i form av små godiskakor främjar balansen i magen och tarmen. Innehåller bra fibrer som hjälper tarmens normala funktion.

Det kan vara lätt att tro att enbart probiotika hjälper för att balansen i magen ska bli bättre, men faktum är att man även behöver nyttiga fibrer – prebiotika. När man har en god balans mellan prebiotika och probiotika så fungerar balansen i magen och tarmen.

Du kan köpa Black Balance For Dogs hos VetZoo och hos Arken Zoo här eller i butiken.

Black Balance är ett effektivt och naturligt kompletterande foder för hundars mikrobiomiala välmående. Black Balance är utvecklad för att stöda djurens tarmsystems välmående, och för att återställa tarmens mikrobiom så nära sitt naturliga tillstånd som möjligt. Som bas för produkten används HUFULAC-kosttillskottet, som är utvecklat och patenterat för människobruk. Black Balance är en effektiv och naturlig polyfenolsammansättning för djurs mikrobiomiala välmående. Effekten av starka fenoler isolerade från trä har visats kliniskt i studier på universitetsnivå. Verkande ämne HUFULAC ®️.

En stor fördel med detta kosttillskott är att det kommer i form av välsmakande små kakor som är lätta att servera till hunden.

En förpackning innehåller 120 gram vilket motsvarar ungefär 150 kakor.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.