Influencern Johanna Toftby sa JA till sin Janne, med hunden Lucy i kyrkan

Hunden har blivit allt mer en kär familjemedlem och närvarar ofta idag vid bröllop och andra familjehögtider. Idag gifte sig influencern och författaren Johanna Toftby med sin Janne Fors. Hunden Lucy med en blomsterkrans runt halsen, närvarade vid vigseln tillsammans med 125 gäster i kyrkan på Mollösund.

Vid en sagolik vigsel i kyrkan på Mollösund på Västkusten sa Johanna JA till sin Janne. Hunden Lucy närvarade i kyrkan med en blomsterkrans runt halsen med blommor i samma färger som matte Johannas vackra brudbukett.

Magnus Carlsson sjöng så vackert att varje öga tårades och duetten med Jessica Andersson och Magnus Carlsson var sagolik.

Efter vigseln fotograferades brudparet tillsammans med Lucy nere vid piren i Mollösund.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.