Nytt flygbolag låter hunden sitta bredvid dig på flyget

Nu behöver du inte mera lämna hunden hemma då du tar flyget till New York. Ett nytt flygbolag har börjat med djurvänliga flyg där hunden till och med kan sitta bredvid dig på flyget.

Visst skulle det vara helt underbart att få ha hunden sittandes bredvid sig på flyget istället för en främmande tråkig person som du måste tränga ihop dig med. Nu kan allt detta bli verklighet då de brittiska flygbolaget K9 Jet har börjat erbjuda djurvänliga flygningar till New York från London, Paris och Lissabon, skriver Time Out.

Snart kommer även flyg från Dubai, Nice och Los Angeles att läggas till på listan.

K9 använder sig av Gulfstream G4-plan som kan ta upp till 10 passagerare. Det är där hållhaken kommer in för en tur med K9 Jets-flight kostar ca 95 000 kronor, men då ingår skatter, snacks och förfriskningar. Och din hund slipper sitta i bur och ni slipper köa för att stiga ombord eller gå av och du får förstås sitta bredvid din allra bästa vän hunden.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.