Oklart hur många hundar fortfarande är vilse i skogen

Ett 20 tal småhundar hittades övergivna i skogarna i helgen där de finns både varg och lo som strövar runt, hundarna var fulla av fästingar och det finns inga tvivel om att ägaren har dumpat hundarna. Det är oklart hur många hundar som fortfarande är vilse ensamma i skogen.

En kvinna i 50-årsåldern är nu misstänkt för brott i samband med de försvunna hundarna i Pilkrog, meddelade polisens presstalesman under tisdagen. Polisen inledde under måndagen en förundersökning gällande de försvunna hundarna i Pilkrogsområdet, och på tisdagen meddelade man att en person nu är misstänkt för brott i samband med händelsen.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.