20 tal övergivna hundar hittades i skogen

Bilden har inget med artikeln att göra

Ett 70-tal frivilliga personer sökte under söndagen genom skogarna i och omkring Pilkrog efter larm om ett större antal lösa hundar i området, skriver LindeNytt.

Ett 20 tal småhundar hittades övergivna i skogarna där de finns både varg och lo som strövar runt. hundarna var fulla av fästingar och det finns inga tvivel om att ägaren har dumpat hundarna.

Efter att nyheten spreds på sociala medier har en närstående till ägaren kontaktat flera ur sökgruppen under eftermiddagen igår och försäkrat dem om att alla hundar nu var tillbaka, och att det inte fanns någon anledning till att fortsätta sökandet. Men efter kontakt med ägaren hittades flera hundar under kvällen. Hundarna har lämnats tillbaka till ägaren.

En stor oro och obehags känsla infann sig hos många i sökgruppen då det kändes uppenbart att de små hundarna var dumpade i skogen.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.