Flera hundar har dött av svampar

Flera hundar har dött inom en kort tid, veterinären misstänker svamp.

På bara några dagar har veterinärkliniken på Zoomarket haft flera dödsfall, säger Hanna Frank, klinikchef vid smådjurskliniken på Zoomarket i Visby. Hon berättar om de senaste dödsfallen bland hundar där man misstänker att de fått i sig giftig svamp, skriver Helagotland.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.