Synlig i mörkret: Skydda din bästa vän!

Hösten är här, dagarna blir kortare och nätterna längre. Detta innebär att många av våra promenader med våra fyrbenta vänner sker i mörkret. Med rätt utrustning kan både du och din hund känna er säkra under era nattliga äventyr eller tidiga morgnar.

Reflexer för hundar: Dessa högkvalitativa produkter är designade för att passa bekvämt på din hund och göra den synlig även i det svagaste ljuset. Våra reflexvästar och -halsband kommer i olika storlekar och stilar för att passa alla storlekar och raser.

Reflex till hund – En billig livförsäkring

Se till att synas i mörkret! Med reflexer på din hund så syns den på långt avstånd och er promenad blir säkrare.

Det finns många olika sätt att använda hundreflexer på; en reflexväst till hund eller ett reflextäcke till hund gör att din vän syns tydligt medan en reflexsele för hund är mer diskret och lätt att bära utanpå en hundtröja.

Glöm inte att byta ut reflexer med jämna mellanrum – Visste du att reflexer blir utslitna med tiden?

Använd reflextäcket året om på hunden

Vi på VetZoo rekommenderar att ha reflextäcke på din hund under hela året. Även om kvällarna är ljusare på sommaren så syns en brun eller svart hund betydligt bättre om den har ett reflextäcke eller ett reflexhalsband på sig.

LED-lampor för hundhalsband: Lägg till ett extra lager av säkerhet med våra hållbara LED-lampor. Dessa små men kraftfulla lampor kan enkelt fästas på hundens halsband eller sele, och de ger ett klart ljus som garanterat fångar uppmärksamheten från förare och andra fotgängare.

Kolla in månadens alla kampanjer hos VetZoo HÄR

I samarbete med VetZoo

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #mydog #göteborg #vetzoo

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.