Bloggen Experten skriver om framgångsrika bloggar och Dog News

Bloggen Experten skriver om framgångsrika bloggar, här följer lite kort info om Ermin som ligger bakom bloggen Experten:
Från en vanlig bloggare till en xpert som rekommenderas av dom bästa länkarna inom mitt område & bloggar åt hemsidan http://www.enklapengar.net -Här delar jag med mig av mina erfarenheter och min kunskap helt gratis. Lär dig tjäna pengar & bli en framgångsrik bloggare.


Experten skriver följande om oss på Dog News

Häromdagen kom jag i kontakt med en bloggare som har en blogg med mest antal besökare i hela Sverige i kategorin hundar som ställde frågan hur hon skulle kunna tjäna pengar på sin blogg?

Susann som hon heter driver en blogg vid namnet Dog News på Aftonbladet och är en av dom bloggarna som jag vill rekommendera er att besöka för att se vad det är som gör att hennes blogg är så framgångsrik i den kategorin så att du förstår att man kan ha fler alternativ än hur man tjänar pengar på sin blogg för att bli framgångsrik.Eller bara för att läsa
Sveriges bästa blogg om hundar.

Om jag ska beskriva varför Susanns blogg är en framgångsrik blogg enligt mig skulle det vara följande:

Enkel,inte för mycket reklam,lättläst med fina bilder,väldigt viktig information för hundälskare,ROLIG,och då jag personligen har varit i kontakt med henne måste jag även säga trevlig.Vilket är väldigt viktigt då jag anser att om en affär eller blogg har otrevliga ägare så besöker jag aldrig den trots att dom kanske skulle vara dom bästa inom sin kategori eller marknad. Susann är den första bloggen jag rekommenderar direkt på min sida då jag anser att hon är en av dom som följer ALLA krav för en framgångsrik blogg och jag vill visa er
(mina läsare) en blogg som inte handlar om hur man tjänar pengar eller får fler besökare men som ändå är en framgångsrik blogg då jag vet att 80 procent av mina läsare driver en blogg som inte har med tjäna pengar eller att få fler besökare att göra.

Tillägg från Dog News:
Bloggen Dog News är en blogg som finns till bara av ett STORT intresse av hund, vi tjänar inte ett korvöre på bloggen. Men vi hoppas att vi kan bidra med nyttig information om hund och ge våra kära läsare en stunds trevlig läsning!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.