Vill du veta vilka som läser Dog News

Nyfiken på vilka som läser Dog News, här kan du se statistik på varifrån Dog News besökare kommer, hur många som besökt oss ifjol motsvarande i år dag för dag en månad tillbaka.
Du finner en karta där du kan se att de flesta läsare kommer från Sverige, Norge, Danmark och Finland. Men Dog News har även besökare från Ryssland, Holland, Bulgarien, Italien, England osv. Nu kan du alltså hålla koll på hundnyheter 7 dagar i veckan här på Dog News men även kolla på varifrån läsarna kommer.

Vi vill även passa på att tacka alla trogna läsare för det gågna året och hoppas att få se er här igen i nästa år.
 

Hundbloggen Dog News fortsätter att växa, vi ser redan nu att vi även denna månad kommer att ha över 20.000 läsare. Ni är alla varmt välkomna att höra av er med bilder och önskemål om vad ni vill läsa om. Vi tar gärna emot artiklar, resultat och tankar  från er själva på email dog.news@hotmail.com

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Vill du veta vilka som läser Dog News

 1. Lindberg skriver:

  Trevlig och omväxlande blogg! Men fattar inte att du hinner skriva så mycket varje dag.Besöksstatistiken visar lite fel på ort -det som närmast skulle kunna vara min boll ligger en mil från där jag bor.

  • Susann skriver:

   Statistik barometrarna ger oss nog bara en liten uppskattning av hur många och vem och vilka som besöker våra hemsidor eller bloggar. Bloggportalen säger en hel del om besökarmängden medan denna även visar en karta. Tror att man ser uppkopplingen av internet och den kan ju ligga på en helt annan ort än var datorn befinner sig. I vartfall så ligger våran ibland i Halland, Göteborg och ibland i Kungsbacka.

 2. Dog News skriver:

  Dog News har precis haft 180.000 besökare på bloggen från start framtill idag. Fler och fler läsare hittar oss, tillsammans kan vi göra bloggen ännu bättre. Kom gärna med kommentarer, förslag på artiklar och inlägg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.