Även småhundar kan jaga inbrottstjuvar

tjuv.jpg

Blandras hunden Sally hjälpte matte med att fånga uppmärksamheten på en inbrottstjuv som var i färd med att bryta sig in i familjens redskapsbod.

Natten till onsdagen väckte Sally sin matte med gälla skall, hon skällde mot fönstret och då matte tittade ut såg hon en man som försökte bryta sig in i familjens redskapsbod i trädgården. Matte bankade på fönsterrutan vilket fick tjuven att springa därifrån. Dumdristigt nog följde Sallys matte efter tjuven i flera kvarter innan hon lyckligtvis tappade bort honom. Det kan vara mycket farligt att förfölja en tjuv, man vet aldrig om personen är påverkad eller hur den reagerar i en sådan situation. Nu slutade allt lyckligt denna gång.

Liten hund skrämde bort inbrottstjuv

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.