Vem har försökt bränna upp en hund i skogen utanför Grycksbo?

ti.jpg

På fredagen mottog polisen ett mail med uppgifter om att man funnit en halvt uppbränd hundkropp i skogen utanför Grycksbo.

Hundkroppen var långt förruttnad och delvis uppbränd, den har troligen legat gömd under snön, så man tror att hunden brändes i höstas. Det är en relativ stor unghund har man kunnat konstatera utifrån hundens tänder. Polisen är angelägen att få veta vem som är hundens ägare, mest troligt är det att det rör sig om ett miljöbrott att dumpa en hund i skogen på det här viset, men det kan komma att bli en annan brottsrubricering om andra detaljer framkommer. Det är intill omöjligt att kremera en hund av denna storlek genom att försöka bränna upp den på detta vis, en hund behöver brännas i en kremeringsugn i 1000 grader i minst 1 timme. Man får hoppas på att denna hund var död innan någon tände eld på den….usch vilken tanke.

Bränd hund funnen i skogen

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vem har försökt bränna upp en hund i skogen utanför Grycksbo?

  1. Sussi skriver:

    Det är jätte viktigt att sån´t här kommer fram det ,för vi är många som värderar våra djur högre än den här idioten gör uppenbarligen. På något vis hoppas jag att det inte är ägaren själv som begått en sådan rutten handling mot den stackars hunden. Visar det sig att det är ägaren så kan man ju bara hoppas att galningen ska få sig ett redigt straff och djur förbud på det.Ja oavsett vem som gjort det ska ha ett ordentligt straff naturligtvis.

  2. Dog News skriver:

    Som vi skrivit tidigare så tas elaka kommentarer och påhopp bort, lika så kommentarer med länkar till egna bloggar där man enbart fiskar efter besökare till sin egna blogg. Ha en trevlig dag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.