Nu finns Nutri-plus gel hos Vetzoo

Äntligen kan man köpa Nutri-plus gel på internet i Sverige, den finns nu i Vetzoos sortiment. Nutri-plus gel är utmärkt att använda för svaga nyfödda valpar, även vid utställnings och tävlingsperioden då hundarna kan behöva lite extra energi. Nutri-Plus gel tillverkas av Virbac Laboratories i Frankrike.

Nutri-Plus gel är ett mycket smakligt näringstillskott, som innehåller vitaminer, mineraler, spårämnen och rikligt med snabb verkande energi och som är avsett för hundar, katter och grisar.

Till hundar och katter rekommenderas Nutri-Plus gel speciellt åt jakt- och brukshundar, dräktiga och digivande tikar, svaga nyfödda valpar samt för att hålla hud och päls i god kondition. Man kan även använda Nutri-Plus gel som huvudsaklig näringskälla till hundar som återhämtar sig efter sjukdom eller operation. Gelen doseras direkt i hundens mun eller blandat i födan. Vanligtvis så älskar din hund denna gel.

Om din hundvalp är svag och inte orkar äta, kan du med fördel blanda gelen i lite ljummet vatten tills du får en konsistens som du kan spruta in i munnen med hjälp av en spruta som du inhandlar på apoteket.

Min förstahjälp box innehåller en tub Gel, jag har med mig den överallt. Hundar som blivit för varma piggnar ofta till av en liten klick Nutri-Plus gel. Gelen är suverän på sommaren under varma utställningsdagar då hunden lätt slöar till.

Våra dräktiga tikar som ofta förlorar matlusten vid halva eller slutet av dräktighetstiden brukar äta denna gel. 1-2 teskedar Gel per dag räcker för en liten dvärghund. Våra nyfödda valpar som inte riktigt orkar dia själv brukar få Gelen som tillägg, det brukar göra susen.

Vetzoo – Din hundshop på internet

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.