Fyra hundar hålls som gisslan

Bella, Max, Goldberg och Lily hålls som gisslan av två tjuvar, allt är troligen en ”affärsuppgörelse”

Några tjuvar i Australien har tagit fyra rashundar som gisslan, och ber nu om 300 000 australiska dollar, över två miljoner kronor, för att lämna tillbaka hundarna till deras ägare, affärsmannen Ian Lazar.

Ägaren som håller hundarna som sina barn har mottagit bildbevis på att tjuvarna har hundarna, som på bilderna sitter instängda i burar. Man hotar nu med att döda hundarna om inte hundägaren betalar summan på över 2 miljoner kronor.

Hundägaren och affärsmannen Lazar lånar ut pengar till människor som nekas lån av de stora bankerna. Man tror att hundarna stulits av två män som anser att affärsmannen är skyldig dem pengar för en affärsuppgörelse.

Thieves steal man’s dogs, want 300 000 dollar ransom

Hundar hålls som gisslan hos tjuvar

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.