Hund överlevde 53 dagar i skogen

 Det går inte att hålla tårarna tillbaka då man läser om hunden Laban som kom hem välbehållen efter 53 dagar i skogen.

I slutet av juli försvann hundarna Goa och Laban från gårdsplanen, man satte in full styrka för att finna hundarna som var spårlöst borta. Husse och Matte var så desperata att de kontaktade en kvinna som motsvarar Saida, som skall kunna se vad som skett med djuren. Här fick man svaret att vildsvinen hade tagit hundarna.

Det var ett helt felaktigt påstående, efter 8 dagar kom tiken Goa hem igen, man återfick hoppet om att även Laban skulle komma hem. Men dagarna gick och inget livstecken från Laban.

Nu i veckan fick Husse ett telefonsamtal, man hade funnit Laban bara ett stycke från hemmet. Det hade gått 53 dagar sedan han försvann, nu återfanns han i mycket magert skick men med livet i behåll. Matte och Husse grät av lycka, det kunde väl inte vara sant att Laban levde, att han klarat sig på jord och torv i 53 dagar ensam ute i skogen.

Laban är hemma nu, han går på specialdiet för att inte överanstränga magen, han har ju inte fått någon mat på nästan 2 månader. Revbenen sticker ut, han är mycket svag och hade inte klarat sig många dagar till. Nu kan Laban se framemot god mat och massor med kärlek, han kommer knappast mera att få gå ut ensam utan uppsyn.

Laban överlevde 53 dagar i skogen


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hund överlevde 53 dagar i skogen

  1. kaxibraxi skriver:

    Min hund (och hästarna) har en underbar plats att röra sig fritt på fast nu ska jag sälja min vackra gård vid en sjö i Hälsingland…
    http://limetreehouse.wordpress.com

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.