Varning för tävlingen ”Sveriges charmigaste hund” på FB

På Facebook annonseras det för tävlingen ”Sveriges charmigaste hund”. Men om du godkänner tävlingsvillkoren riskerar du att få erbjudanden om erotiska tjänster. Du ger också rätten till en rad företag att ringa upp dig, skriver bloggen Nikke Index.
Genom annonsen på Facebook kommer du till tävlingen som sker på hemsidan hund.nominering.se. Om du vill vara med i tävlingen laddar du upp en bild på din hund som därmed kan får utmärkelsen ”Sveriges charmigaste hund”. Men innan dess godkänner du en hel del villkor, som Du bör tänka dig för innan du trycker på tangenten!
Genom att godkänna villkoren för tävlingen ger du din tillåtelse till att bli kontaktad av en rad företag via telefon, vilket gör att de alltså kommer runt eventuella spärrar i nix-registret. Din inkorg och telefon kommer att bli bombarderad av reklam och telefonförsäljare.

Läs mera HÄR


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Varning för tävlingen ”Sveriges charmigaste hund” på FB

  1. och sen? det var väl bara tacka nej till alla samtal. Min hund vann den tävlingen och fick mat, godis och en hundbädd för 1000 kr, så det var väl värt lite bekymmer.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.