Flera hundar ihjälbitna – hundägare lever i skräck

En hund av schäferblandning har dödat 2 hundar och skadat en tredje, som fick livshotande skador, nu lever hundägarna i Forsbacka i skräck.

Ägarna till de ihjälbitna hundarna upplever att polisen inte agerar fort nog, hur många hundar skall hinna bli ihjälbitna innan hunden omhändertas? Eller ännu värre, det kanske är ett barn som blir attackerad nästa gång!

Heidi Lindberg har startat en FB sida  Till Minne av Simba

Hund sprider skräck

Ytterligare en hundägare drabbadDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 svar på Flera hundar ihjälbitna – hundägare lever i skräck

 1. Heidi skriver:

  Tack för att ni uppmärksammat och delat med er av Simbas och de andra ihjälbitna hundarnas minnessida! Jag fann en länk till denna sida i en kommentar på Simbas sida.
  Hälsningar Heidi med familj

 2. graceblogg skriver:

  Det är tragiskt när ”olyckor” inträffar, med hundar som biter andra hundar. Det är tyvärr alltid ägaren som brustit i sitt ansvar. VAD är en schäferblandning….blandning av VAD?

 3. mysvovven skriver:

  Han skulle aldrig någonsin skada en människa, och allt som man läser om att ägaren brustit i ansvar samt är missbrukare mm ? är det OK att hitta på saker om ägaren ? de som inte känner ägaren borde inte yttra sig.. man läser mycket om att ägaren borde skjutas med mera. Vem är det som säger att ägaren inte tagit ansvar? jag VET att hon har tagit till åtgärder och hjälp angående hunden..och har INTE haft hunden dessa tillfällen förutom det sistnämnda när hunden lyckades öppna dörren. Det ligger mycket bakom allt det här.. och de som inte vet någonting om det borde inte yttra sig om varken hunden eller ägaren. Självklart är det väldigt olyckligt det som hänt och ingen mår bra av det, men låt det skötas rätt och låt ägaren få säga sitt till polisen innan folk dömmer! Ingen mår bra av Personliga påhopp!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.