Idag på TV4 – Hundens sämsta vän

I den lilla byn Ställdalen i Bergslagen kom det strax före jul 2012 ett larm till polisen om vanvårdade hundar. När polisen och länsstyrelsens djurskyddsinspektörer gick in i lägenheten hittade de 50 hundar varav åtta var döda. Stanken var obeskrivlig och inspektörerna tvingades använda gasmask.

Missa INTE dokumentären Hundens sämsta vän på TV4 idag torsdagen den 30 maj kl 20.00Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 Response to Idag på TV4 – Hundens sämsta vän

  1. yorkielove skriver:

    Tyvrr finns nnu mnga fler historier om vlvrdade djur , som ”omhndertas” av djurskuddet p.g.a. obetydliga/obefintliga orsaker, inte p.g.a. att djuren r vanvrdade p ngot stt. Avundsjuka, att man inte ”gillar” djurgaren m.m. Lnsstyrelserna uppmanar p sina hemsidor till anonyma anmlningar- Ett bra stt att kunna trnga sig in i ett hem. Alltid finns det ngot att klaga p. Annars kan man hitta p ngot. Bra tillskott till statskassan. Celia Date: Thu, 30 May 2013 06:33:48 +0000 To: boris_sagers@hotmail.com

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.