Sälj hunden enbart som SÄLLSKAP – Lova inget annat !!

dog

Att tänka på då du säljer en valp eller vuxen hund, sälj hunden som sällskap! Lova inget annat, du vet aldrig hur hunden kommer att utvecklas!

Just nu finns det fler valpar till salu än vad det finns köpare, då är det lätt hänt att man gärna skriver flashiga ord i annonsen för att få hunden såld!

Det största fel en nybörjare gör då de säljer en hund, är att de skriver i annonsen att hunden kan passa för avel, utställning eller annan aktivitet! Du skall ALDRIG lova att hunden passar för annat än för sällskap! Du kommer troligen att få problem med köparen om du lovar något utöver att hunden passar för sällskap!

Du kan bli ersättningsskyldig om du har muntligt eller skriftligt lovat att hunden passar för tex avel och det senare uppdagas något fel hos hunden som gör att den inte går att använda i avel.Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.