Trevlig tredje advent – tiden rusar iväg

advcandl3

December är årets mörkaste månad men även kortaste? Eller beror det på att man alltid har så mycket att göra för att ”hinna” bli klar till jul?

Vad är det som får de flesta att känna stress inför julen, varför måste allt vara perfekt just på denna högtid? Julen har blivit ett kommersiellt jippo som får oss alla att öppna plånboken och sätta sprätt på varetenda öre och säljarna att njuta 😉

Hur många blir egentligen nöjda med sina julklappar? Tänk om det kunde räcka med lite värme och gemenskap, se bara på våra vänner hundarna inte bryr de sig om dyra presenter de nöjer sig gott med att bli ompysslade och få en godbit då och då!

Dog_and_bone

 

 

 Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.