Hund tuggade sönder husses sportbil

aston

Hunden Luce i England har dyra vanor, hon tuggade i sig stora delar av husses lyxiga Aston Martin som är värd 850 000 kr!

Det är ytterst ovanligt att en hund tuggar på en bil, normalt biter hundar sönder möbler, tapeter, väggar och kläder etc men aldrig bilar. Luce gjorde det ovanliga hon tuggade i sig stora delar av husses lyxbil och förorsakade skador för ca 30 000 SEK. Husse har nu omplacerat hunden, det hade han i tankarna redan innan detta skedde då hon inte kom överrens med hans andra hund.

Dog gone after Aston Martin turned into chew toy

Hunden var på bettet – tuggade sönder lyxbilDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 Responses to Hund tuggade sönder husses sportbil

  1. Fredrik skriver:

    Utan att vara någon hundexpert är jag inte helt förvånad över valet av tuggleksak, glasfiberplast är lite likt vissa hundben i tuggkonsistens. (Inte för att jag provtuggat men om man klämmer och bänder lite känns de rätt lika.)

    Hoppas hunden får det bra i sitt nya hem. 🙂

  2. Helge skriver:

    Suck! Omplacering, omplacering, omplacering. Ständigt råkar hundar illa ut när de uppvisar olika icke önskvärda beteenden. I de allra flesta fall handlar det om okunskap från människan. Understimulerade hundar, hundar som behandlas som människobarn och hundar utan strukturerat ledarskap kommer att utveckla olika ”olater”. Ansvar heter lösningen, ansvar från första stund eller snarare innan första stund. Läs på, läs på, läs på och läs sedan på lite mer INNAN hundköpet så slipper vi se alla dessa omplaceringar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.