Ola-Conny från TV programmet ”Ullared” nära förlora handen i hundattack

Igår blev TV profilen Ola-Conny svårt biten i handen av sin väns Akita, då han skulle ge hunden lite godis från handen.

Enligt Ola-Conny själv så var hunden snabbare än en krokodil, den högg och högg och halva handen hängde lös säger Ola-Conny till media. Det blev en resa till sjukhuset där Ola-Conny opererades och nästa vecka får han veta hur det gått för handen, om den blir helt återställd. Ola-Conny tränar ju aktivt och spelar även dragspel och behöver sina händer i jobbet så vi hoppas att han skall återfå funktionen i alla fingrar.

Ola-Conny svårt biten av väns vakthundDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.