Förlita Er inte 100% på Dog Defense spray

Vi har haft stor hjälp av Dog Defense spray för att avbryta pågående hundattack eller begynnande attack, men idag fungerade inte en helt ny sprayburk!

Sprayburken har legat i min ficka i drygt en vecka, helt oanvänd och hel till synes inga skador. Då jag tryckte på bruken hördes ett fräsande ljud och bruken tömdes med ett enda tryck och ett moln av rök sedan var burken tom……

Vi har varit i kontakt med företaget som skall undersöka vad som kan ha gått fel men en 100% fungerande flaska kan ingen garantera så ha ALLTID med Dig minst 2 burkar spray för att avbryta eventuell attack!Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Förlita Er inte 100% på Dog Defense spray

  1. Idis skriver:

    Oj, där ser man… Hade tänkt införskaffa detta. Då får det bli 2 burkar! Tack för varningen.

    I den här lilla hålan ser man kamphundar var å varannan dag. Jag kan låta synisk men efter att min syster och hennes Jack Russel blev anfallna tar jag inga risker..:/

    • dognewss skriver:

      Dog Defense är det Bästa hjälpmedlet vid hundattack som vi använt och kommer fortsätta använda men vi kommer alltid ha 2 burkar med oss för säkerhets skull. Företaget som tillverkar Dog Defense kommer i fortsättningen att göra ännu fler stickprov för att detta inte skall hända igen men man kan aldrig garantera att något fungerar till 100% så är det med allt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.