Fiskekrokar gömda i bacon

krok

I lördagskväll höll mopsen Flisan på att svälja en baconbit med en fiskekrok inuti.  Flisan hittade betet på gräset vid korsningen mellan Byvädersgatan och Köldgatan i Biskopsgården, i Göteborg.

Under kort tid har flera liknande fiskekrokar hittats i samma område, tidigare har det också hittats köttbitar indränkta i glykol. Någon mycket sjuk person placerar ut både livsfarliga fiskekrokar samt förgiftat kött. Om det är samma person är svårt att säga då polisen står ganska handfallna inför problemet medan allt fler hundar riskerar att dö eller få svåra skador efter att ha ätit dessa preparerade baconbitar, köttstycken och korvbitar.

Krok gömd i bacon kunde dödat FlisanDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.