Hund räddade familjen från skottdrama

Hunden Legend ingrep mitt i ett råndrama där en familjemedlem blev misshandlad och bakbunden och en kvinna hotades med pistol mot hennes huvud. Just i det ögonblicket gick hunden Legend till attack och riskerade sitt liv för sin familj.

Det var i tisdags som fem maskerade rånare tog sig in i familjens hus i Tampaområdet i Florida, och misshandlade en man och hotade hans svärmor med pistol mot huvudet. Hunden Legend hade bara en tanke att försvara sin familj, han attackerade rånarna med bett och blev själv träffad av två kulor. Ena kulan gick genom örat på hunden och den andra träffade hunden på överkroppen och trängde ut genom hundens höft.

Hunden klarade sig trots sina skador och är åter hemma hos sin familj.Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.