Granngården lanserar eget prisvärt hund- och kattfoder

grann

Granngården lanserar sitt eget svensktillverkade hund- och kattfoder, helt fritt från konstgjorda smaker, färgämnen och konserveringsmedel.

– Vi är väldigt glada att vi kan erbjuda ett foder med hög kvalitet till ett riktigt bra pris. Med ett svensktillverkat foder hjälper vi dessutom till att minska transporter och stödjer svenskt jordbruk, säger Jeanette Skoglösa, foderexpert på Granngården.

Granngårdens hundfoder och kattmat består av följande fyra sorter:
Hundfoder Original är ett högkvalitativt helfoder som passar för unga och vuxna hundar av alla raser med normal aktivitetsnivå.

Hundfoder Premium är ett köttbaserat helfoder för både små och stora hundar. Passar vid tillfällen som ställer höga krav på ett energi- och näringsrikt foder – som till bruks-, tjänste-, drag- och jakthundar samt till dräktiga och digivande tikar. Det innehåller även fructo-oligo-sakkarider (FOS) som underlättar matsmältningen samt upptagningen av näringsämnen.

Kattmaten passar katter i alla åldrar, är köttbaserat och finns i två smaker, Oxkött samt Kyckling och Lax och har spröda och smakrika bitar.

Alla Granngårdens nya foder är helt fria från konstgjorda smaker, färgämnen och konserveringsmedel. De innehåller även omega 3 (EPA, DHA) och omega 6 för frisk hud och fin päls.Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Granngården lanserar eget prisvärt hund- och kattfoder

  1. sol-britt blomgren skriver:

    nu har vi provat detta Nya foder i flera veckor och en av småhundarna har fått kraftig allergi o utslag+ tappar päls ?????? fler erfarenheter ??? någon ????

    • Louise skriver:

      Jag upplever faktisk samma sak med vår cocker poo! Har gett honom detta foder i ca 1 månad nu och han har sedan någon vecka börjat slicka och bita i tassarna, klia sig i öronen och han känns inte lika glad som förut! Att han biter och slicka sig om tassarna är ett helt nytt beteende!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.