Shampo som gör hunden allergivänlig

Nu kan alla ha hund, även de som lider av allergier – nu finns ett nytt shampo som enligt tillverkaren djuprengörande och fångar in och avlägsnar allergen från hunden.

Shampot minskar svampförekomst och lugnar hudens produktion av mjäll för det är i mjällen som allergen finns. En del hundar avger mer mängder allergen, därför kan de hundarna behöva badas i Allergenius® Dog Specialschampo flera gånger än andra hundar för att personen som har hunden skall ”tolerera” hunden!

Här kan Ni läsa resultatet av provbad som Svenska kennelklubben låtit göra

Allergenius® Dog Specialschampo är ett unikt svensktillverkat schampo för hund som minskar mängden allergen på hunden. Schampot återfuktar och vårdar huden på ett nytt sätt, är helt oparfymerat och ger fin päls. Hundvård som dessutom underlättar för dig och andra som lider av allergi mot hund. Och kan köpas härDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.