Vernissage med hundmotiv på Galleri Moment

pressmeddelandeFoto pressmeddelande

Magdalena Malmvall-Nisses – Kolorist och 50-talist som hyllar färgen före formen precis som anammades av Göteborgskoloristerna som fått ge namn åt detta måleri. Hennes hundar är bedjande, sorgsna, glada, tiggande … allt det som är hunden. Allt flödande i färg där akvarellteknikens möjligheter skickligt tas tillvara.”

(Citat ur en recension av Maria Campbell i Jönköpingsposten 2007)

Magdalena målar främst akvarell och har deltagit i många jurybedömda utställningar. Bokprojektet “HUNDGODIS – en lättuggad bok för alla som gillar hundar” blev inkörsporten till att måla hundar. Magdalenas hemsida hittar ni här aquadogs.se och flera foton i galleriet här

Vernissage lördag 14 november kl. 11.00 på Galleri Moment i Ängelholm

Utställningen pågår 14 november – 5 december 2015

Galleriets öppettider: 
Tisdag-fredag 12-17
Lördag 10-14

c69cc5aa268171f0d5eb8db12fab5497


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.