HJÄLP att hitta hunden Astrid försvann i Malmö

astrid

HJÄLP Frida att hitta hunden Astrid som försvann när hennes sambo skulle byta vid busstationen vid Entré i Malmö. Astrid blev skrämd av något, hennes sele lossnade och hon sprang från busshållsplatsen vid Värnhemstorget mot Entréhuset.

Astrid är en blandras adopterad från Spanien för 4 månader sedan, Astrid lyssnar sitt namn och har ett svart och grönt halsband på sig, i vilket hennes namn står. Hon har dessutom en namnbricka på sig med sin matte och husses namn och telefonnummer.

Astrid är en blandras, storleksmässigt liknar hon en mellanstor pinscher, hon är i stort sett helt svartbrun, men har lite vitt på bröstet och på baktassarna. Ser Ni Astrid ring polisen på 114 14

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.