Semestertips och erbjudanden från VetZoo.se

Hund och katt i semestertider

Vilka praktiska möjligheter finns för att ta hand om ditt djur under din semester? När du vet vilka alternativ och begränsningar du har är det dags att ta ställning till om djuret mår bäst av att få följa med eller om djuret hellre ska få stanna kvar hemma. I många fall kan det vara tryggare för ditt djur att stanna kvar hemma med en välbekant djurvakt, eller bo hemma hos en god vän till dig som djuret känner sig tryggt med. I andra fall finns det goda möjligheter att ta med djuret iväg på semestern. Ibland fungerar inget av dessa alternativ och då är det viktigt att överväga vad pensionatet som kan ta hand om ditt djur i din frånvaro kan erbjuda. Ta reda på alla de olika möjligheterna som finns redan i god tid innan resan och utgå från ditt djurs personlighet och behov. Läs alla fina tips om semester med hund och katt av veterinär Anna Olverling här

aavetzoo

BBvetzoo4

Här kommer veckans kampanjer hos vår sponsor Vetzoo.se, tryck på bannern för att komma till erbjudandet – erbjudande på Hill´s, Taste Of The Wild, Lupus och Boehringer

CCvetzo

CCvetzo2

BBvetzoo3

BBvetzoo2

BBvetzoo

Klicka här för att beställa hem fästingmedel. I samarbete med Veterinaren.nu.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.