Trax GPS hjälper dig att hålla kolla på dina barn och djur

CCvetzo2

Trax GPS grundades 2012 av Wonder Technology Solutions (WTS) med mål att göra smarta produkter för vardagen. Trax GPS hjälper dig att hålla kolla på dina barn, katter och hundar samt andra djur som du är extra mån om.

Köp din Trax GPS hos VetZoo.se här

Trax Play spårar barn och djur i realtid och fästes enkelt på hundens halsband eller på barnet (levereras med två fästen, för kläder och hundhalsband). Flera trackers kan kopplas samman och det går även att dela trackers med olika användare. IP65 klassningen innebär att GPS.en är dammtät och spolsäker. Fungerar i ett stort antal länder inom EU och övriga världen (se hemsidan för närmare specifikation).

Mini-USB kabel för laddning medföljer. Trax har flera smarta funktioner såsom geo-staket, avståndsnotifikation, hastighetsnotifikation och schemaläggning. Geo-staketet tillåter dig att skapa så många säkra zoner som du behöver och få varningar när en tracker kommer in eller lämnar dessa områden.

Varningar från geofence-inhängnader och hastighetsbegränsningar tillåter dig att ta emot meddelanden från dina geofence-inhängnader och hastighetsbegränsningar, även när appen är avstängd. Du kan alltid stoppa notifikationer genom att logga ut. Schemalägg varje geo-staket. Varje geo-staket kan ha sina egna schema så att du kan övervaka områden på vissa specifika dagar och timmar.

Använd din telefons inbyggd kamera för att lokalisera och visa avståndet till dina trackers, de visas i bilden när telefonen är riktad i deras riktning.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.