Ny djurklinik i Göteborg – Billdals djurklinik

mms_img-1752887742

Veterinär Henrik Hedberg ägare till Viskadalens-, Varbergs- och Falkenbergs Djurklinik erbjuder numera också sina tjänster på Billdals Djurklinik, en nyöppnad klinik i fräscha lokaler där tidigare vårdcentralen låg på Uggedalsvägen 17.

Slogan låter, de personliga klinikerna med de stora resurserna. Kliniken i Billdal är välutrustad med egen avdelning för katterna och egen avdelning för hundar, för att minimera stress för patienterna.

Man har även satsat på en egen operationssal för tänder och mun och en separat operationssal för övriga ingrepp. Vidare finns en kombinerat röntgen och ultraljudssal.

mms_img1853801379

Samtliga utrymmen är mycket fräscha och omvårdnaden om patienterna är stor. Alla patienter får med sig hem en utförlig journal där veterinären talar om vad som djuret har vårdats för och ger tips och råd om eventuell eftervård i hemmet eller andra nyttiga tips om tex hur man sköter bäst om sitt djurs tänder osv.

mms_img-1407358099

Snyggt och välvårdat inte ett hundhår någonstans, verkligen rent och fräscht och mycket trevlig kunnig personal.

loggan

 

 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5ebpn45rd

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.