Hundvalp fick klippas loss av räddningstjänsten

gjutjarnspall

Husse och matte var utomlands, hemma var dottern som passade den sex månader gamla Collievalpen. Valpen skrämde nästan slag på både grannen och dottern då den på morgonnatten fastnade med tassen i en gjutjärnspall och inte kunde komma loss.

Grannen vaknade vid fyra tiden av ett fasansfullt skrik, ett djur som skrek av panik. Väl ute förstod hon att ljudet kom från grannens fastighet, där i hallen hade en hundvalp lyckats trassla in sin tass i en gjutjärnspall och fått panik.

Grannen ringde en veterinär men det visade sig att denne fanns några timmars väg bort så det blev ett samtal till räddningstjänsten. Men väl på plats tvingades räddningstjänsten invänta veterinär för att ge valpen en lugnande spruta innan den kunde klippas loss med en sådan sax de använder till att klippa upp bilar med vid olyckor.

Efter tre timmar var valpen fri och kunde pusta ut, det visade sig att den klarade sig utan svårare skador.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.