Din hund kan pryda en stilren modern poster från Buddy & Grace

buddygrace

De allra senaste inom hund och inredning, ett framgångsrikt skolprojekt som blev starten på Buddy & Grace som tillverkar moderna stilrena posters direkt från dina egna foton.

Buddy & Grace gör moderna digitala posters med hundar som motiv. Buddy & Grace har fått otroligt fin respons med tusentals följare på instagram. Trots att de precis startat har de sänt sina posters över hela världen, från Katrineholm i Sörmland till Nya Zeeland, Australien, Tyskland, Kanada och USA, för att nämna några.

Här kommer ett erbjudande till alla DOG NEWS läsare, Ni får 15% rabatt på en posters om ni sänder med koden ”DOGNEWS” då ni beställer er poster! Besök Buddy & Grace här för att beställa en av  deras fantastiska posters – här hittar Du Buddy & Grace på instagram 

Vi har förstås redan beställt en poster och väntar ivrigt på att få hänga den stilrena postern med vår älsklingshund i vardagsrummet. Det kommer bli en personlig inredningsdetalj och väcka mångas intresse.

buddygrace2

Tjejerna bakom Buddy & Grace går på den kreativa skolan Hyper Island i Stockholm och detta var ett skolprojekt som sedan tog fart och som de nu jobbar med varje dag och under helgerna.

Tjejerna planerar att göra en utställning av sina posters i framtiden. De har fått foton från sina kunder, på deras tavlor som hänger i vardagsrummet, på kontoret eller över sängen i sovrummet. Det är en fantastisk resa!

Om Hyper Island:
Hyper Island är kända i branschen för att vara icke-traditionella och ge praktisk kunskap inom det kreativa och innovativa fältet, samt använda sig av en metodik som bygger lika mycket på vad studenterna åstadkommer, som processer och resan dit. Som student lär vi oss att jobba som ett effektivt team, att coacha och lära varandra genom processen. Vi kunde väldigt lite om hundporträtts- och konstvärlden innan vi började projektet, men vi lärde oss av varandra och såg till att lösa problemen tillsammans.

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Din hund kan pryda en stilren modern poster från Buddy & Grace

  1. Pingback: Tavla från Buddy&Grace | Sveriges Sötaste hund

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.