EFTERLYSNING – Milli 11 månader försvunnen

milli

EFTERLYSNING – Milli 11 månader försvunnen i över 90 dagar

Det är med stor sorg i hjärtat som jag skriver detta meddelande idag den 20 november 2016. Den 3e augusti vid 23-tiden försvann min älskade Milli från Slottshagen i Helsingborg när min mamma, som då var hundvakt, svimmade. Parken, som för övrigt ligger mitt i centrala Helsingborg, är genomsökt ett flertal gånger och med ett flertal sökhundar men inga spår efter lilla Milli… Min mamma kommer också ihåg två män sittandes på bänken några meter ifrån där hon svimmade, vilket väcker misstankar om att min lilla tjej är stulen/tagen och möjligtvis såld. Det här är alla hundägares värsta mardröm, att veta att någon har din älskling och inte veta om denna människa gör illa hunden eller inte och inte heller veta VART man ska leta… Jag tänker kämpa tills min tjej är hemma hos mig igen och om 16 dagar fyller hon 1 år och det finns inget jag hellre vill just nu än att få hem henne innan dess… I desperation hoppas jag att ni skulle kunna öppna upp era hjärtan och hjälpa min finna min tjej igen… Det finns inget annat jag önskar mig i jul än att få hem henne och veta att hon är i säkerhet,

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

4 Responses to EFTERLYSNING – Milli 11 månader försvunnen

  1. Rebecka skriver:

    Vad hemskt. Hoppas de hittar Milli oskadd. Jag har delat länken.

  2. maddis68 skriver:

    Hej men va hemskt kan jag dela på fb?

  3. Cecilia skriver:

    Hej har Milli kommit till rätta? =(

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.