Ge inte julmat till hunden

Ge inte julmat till hunden det kan ge allvarliga skador

Ifall du inte själv är så van vid husdjur men kommer att ha en hund eller katt på besök under julen är det skäl att se igenom vad du ställt var.

Du kommer långt genom att runt i hemmet och föreställa dig att du är en halv meter hög och väldigt hungrig. Tänk på att också en liten hund kan hoppa förvånansvärt högt om det till exempel finns en stol att använda som trappa. Ställ undan godisskålar, ljus och pynt. Kolla vad som hänger längst ner i granen, vad som ligger under granen osv.

Om djuret kommer att vara ensamt hemma under julhelgen är det bra att avskärma det till exempel från julgranen. Det går bra också för en djurägare att ha ett pyntat hem, men koncentrera pyntet till ett rum som du kan stänga dörren till medan hunden eller katten är ensam.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.