Happy Loops och Boony Bits – Det sockerfria hundgodiset från Vitakraft

happyloops

Vi har två nya favoriter – Happy Loops och Boony Bits – perfekt godis till din hund då ni tränar – små bitar och inget kladd och det bästa av allt det är helt sockerfria, så du behöver inte ha dåligt samvete om du belönar lite extra!

DOG NEWS hundar var testpiloter för det nya sockerfria hundgodiset Happy Loops och Boony Bits, med låg fetthalt, från Vitakraft. Äntligen ett godis som passar utmärkt även till småhundar, inget kladd, inget delande, bara att stoppa ned handen i fickan och plocka upp en bit och belöna hunden.

Och ja, hundarna älskar det, så passa på att köpa hem några påsar extra till nästa träningstillfälle. Perfekt träningsgodis inför våren och sommarens alla tävlingar. Våra hundar får en godbit efter varje promenad en liten uppskattning vid ytterdörren innan vi går in.

Happy Loops smaskigt läckra köttiga godisringar för alla hundar. Perfekt vid träning men passar också utmärkt till mindre hundraser.

Boony Bits består av ännu mindre mjuka bitar och en påse innehåller upp till 200st godisar vilket gör det till de bästa belöningsgodiset för små raser!

boonybitshappyloops1

köttiga minisnacks för alla hundar

Låg fetthalt, sockerfritt recept – perfekt som en extra lyxig belöning

Innehåller vitaminer och spårämnen

Rejäl, köttig och samtidigt en unik lightprodukt

Smul- och kladdfri, perfekt vid träning

I återförslutbar påse

Du hittar Boony Bits och Happy Loops i utvalda mataffärer och zooaffärer.

I samarbete med Vitakraft

vitakraft-logo-sh

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.