PRO PAC – ett kvalitetsfoder av riktig kyckling, fisk och lamm

slider-1

PRO PAC® Ultimates ™ har ett naturligt, förhållningssätt till näring med högkvalitativa ingredienser för att ge näring åt hela hunden. Ett hälsosamt foder för att underhålla din hunds allmänna hälsa och totala fysiska välmående och stötta alla kroppens funktioner. Tillverkningen sker av riktig kyckling, fisk och lamm. Vid tillverkningen används diet fett och fibrer samt en mängd hälsosamma frukter och grönsaker. PRO PAC® Ultimates ™ är också full av friska aminosyror, vitaminer och mineraler. PRO PAC® Ultimates ™ innehåller INTE majs, vete eller soja. Det innehåller heller inga biprodukter från kött och inga konstgjorda färger, smaker eller konserveringsmedel.

Allt flera hundägare börjar bli medvetna om vilket foder de ger sina hundar – det blir allt viktigare för hundägaren att hundfodret håller en hög kvalité och inte innehåller rester från slakteri eller andra biprodukter.

 

propacbildEfter en lång dag till sjöss kommer fiskarna till hamnen med sin fångst. Smaken från denna fångst finner man i PRO PAC Ultimates Bayside Select. Din hund kommer att älska den spannmålsfria, glutenfria vitfiskmjöl- och potatisformulan som ger den ultimata näringen för hundar.

 

propacpuppyPRO PAC Ultimates Puppy Chicken Meal & Brown Rice Formula är vetenskapligt utformat för valpens första år av tillväxt. En växande valp behöver dubbelt så mycket näring som en vuxen hund. Den ökade mängden näringsämnen ger extra kalorier för energi och tillväxt och mer protein för att bilda muskler, organ och starka ben. Puppy Chicken Meal & Brown Rice Formula innehåller DHA vilket ger en hälsosam hjärn- och ögonutveckling hos valpar. Tillverkat utan majs, vete eller soja ger denna speciella valpformula den ultimata näringen för hundar. Denna antioxidantrika formula är berikad med vitamin A och vitamin C tillsammans med näringsrika grönsaker och frukter så som ärtor, kikärter, äpplen, blåbär, morötter, spenat och tranbär. De naturliga fibrerna i dessa grönsaker och frukter hjälper också matsmältningen.

Du hittar PRO PAC hundfoder i Välsorterade Zoobutiker och Vissa Webshoppar.

Print

 

 

 

 

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.